.

Onze diensten

Schilderwerk is en blijft in de eerste plaats: mensenwerk. Ook al wordt de techniek steeds slimmer en de verf steeds duurzamer. Geen enkel ambacht is nog steeds zo sterk afhankelijk van puur handwerk.

All round schildersbedrijf
Binnen- en buitenschilderwerk
Winkel VERF & WAND
Actuele info en tips
Adresgegevens

.

All Round Schildersbedrijf

De schilderswerkzaamheden die wij uitvoeren zijn divers, zoals binnen- en buitenschilderwerk van particuliere woningen, bedrijfspanden, huurwoningen en overige onroerende zaken zowel in onderhoud als in renovatie.

Deze werkzaamheden kunnen kleinschalig zijn, maar ook projectmatig en desgewenst met een onderhoudsschema over een langere periode.

Kwaliteit, advies en vakkennis zijn een eerste vereiste voor u. Ons bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en een zeer goede service. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers neemt hierbij een grote plaats in.

Ook kleinere reparaties aan houtwerk en stucwerk voeren wij in eigen beheer uit.

Wij zijn lid van Fosag en bedrijfsschap Afbouw en Onderhoud


.

Binnen- en buiten schilderwerk

Goed schilderwerk gaat aanzienlijk verder dan enkel een fraai uiterlijk. Het wordt gevormd door de combinatie van de volgende factoren:

• Een afdoende en langdurige bescherming van het object
• Een fraai uiterlijk, dat niet alleen "glad" is of glimt,
...maar dat ook qua kleur(en) in evenwicht is met het
...gebruiksdoel, de vorm en de omgeving
• Verantwoord en efficiënt materiaalgebruik.

Schilderen exterieur
Ons klimaat stelt hoge eisen aan het buitenschilderwerk, temeer daar het gebruik van hardhout steeds minder verantwoord is. Met het juiste type verf, een zorgvuldige werkwijze en regelmatig onderhoud blijven echter ook andere houtsoorten in prima conditie..

Onze werkwijze

Wat we zeggen doen we

Bij Elissen Schilderwerken treft u geen topzware staf met overleg over verschillende schijven aan. Het kenmerk van Elissen is; een zo groot mogelijke directheid!

U houdt altijd rechtstreeks contact met degene die het werk uitvoerd, dat geeft een vertrouwd gevoel..
ADRESGEGEVENS

Vuurdoornstraat 22
6981 BX DOESBURG
0313 - 47 63 66
of 06 - 21 88 66 10