..

-Nieuwspagina

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie van uw schildersbedrijf.

Huiseigenaren voortaan verzekerd van perfect schilderwerk

Kiezen voor zekerheid met het HuisSchilderPlan®

Met het HuisSchilderPlan® een service van erkende schildersbedrijven, worden woningen met behulp van de beste verfproducten volgens afspraak weer in topconditie gebracht…én gehouden. Zodat de bewoners voortaan de handen vrij hebben en kunnen genieten van het resultaat en hun vrije tijd.

Investeren in de toekomst
De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Ook de fiscus lijkt positief naar goed onderhoud: kosten van hypothecaire leningen hiervoor zijn fiscaal aftrekbaar en voor onderhoud aan woningen ouder dan 15 jaar is slechts 6% BTW verschuldigd. Op termijn en bij verkoop van de woning zal de investering in periodiek schilderonderhoud zeker terugverdiend worden. Bovendien is het plan overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar.

Maatwerk binnen en buiten
Het HuisSchilderPlan® wordt opgesteld op basis van de persoonlijke wensen van de bewoners en de staat van het schilderwerk aan én in hun woning. Want ook voor het schilderwerk in het interieur biedt de HuisSchilderPlan®-schilder een advies op maat.
Van een “opknapbeurt” voor kozijnen en lambriseringen tot een kleurenadvies om het interieur te verfraaien, de HuisSchilderPlan®-schilder staat garant voor een perfecte uitvoering.

Géén extra kosten
In een offertegesprek wordt de conditie van het verfwerk en de staat van de ondergrond nauwkeurig geïnspecteerd. De bevindingen van dit onderzoek worden gedetailleerd vermeld en doorgenomen. Op basis van het gesprek volgt er een advies en offerte. Het HuisSchilderPlan® is een overeenkomst die afhankelijk van de bewonerswensen en het advies van de schilder, éénmalig of voor meerdere jaren wordt aangegaan.
Door de nauwkeurige inspectie vóóraf zijn verrassingen en extra kosten achteraf uitgesloten.

Erkende schildersbedrijven
Alleen speciaal geselecteerde schildersbedrijven mogen het HuisSchilderPlan® aanbieden.
Het plan biedt namelijk unieke garanties waaraan alleen door erkende bedrijven kan worden voldaan. De bewoner ontvangt een op naam gesteld Garantiecertificaat. Daarop staat zwart op wit de gegarandeerde kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de toegepaste Sikkens producten vermeld.

Meer informatie over het Huischilderplan.


[TERUG]
..